Éntörténetem – Horváthné Bán Zsuzsanna

Horváthné Bán Zsuzsanna vagyok.

A párommal már 11 éve szerettünk volna babát, de a folyamatos nőgyógyászati problémáim miatt nem sikerült. Többször műtöttek cisztával, polippal, méhnyálkahártya-megvastagodással, de mindig visszatértek a gondjaim. A jobb oldali petevezetékem idő közben elzáródott, amin műtéttel sem tudtak segíteni. A menstruációm állandóan két hétig is elhúzódott, fájdalmakkal járt, amire gyógyszert kellett szednem.

2012-be újabb műtét előtt álltam, de mivel karácsony előtt jártunk elhalasztattam. Igazából a karácsony csak egy kifogás volt. Időt akartam nyerni. Elegem volt már a műtétekből és az azzal járó kellemetlenségekből. Azt mondtam magamba, hogy kell lennie valami más megoldásnak is.
Ekkor kezdtem bele egy DXN termékekből álló kúrába*, ami olyan jól sikerült, hogy legnagyobb meglepetésemre közben természetes úton megfogant a kislányunk, Hannácska. Soha nem felejtem el azt az érzést, amit a pozitív teszttel a kezembe éreztem. Akkor megfogadtam, hogy ha nekem sikerült és teljesült legnagyobb vágyam, akkor ahol csak tudom, megosztom a történetemet, hátha másoknak is tudok vele segíteni. A várandóságom alatt végig nagyon jól éreztem magam, a babánk pedig napra pontosan, 2014. június 26-án egészségesen megszületett. Azóta is teljesen egészséges vagyok.

*Az általam követett (személyre szóló!!!) DXN Kúra részletei:

Személyre szóló utasítások szerint, DXN termékeket fogyasztottam.
A reggeli kakaó helyett DXN Cocozhit, a hagyomásnyos kávé helyett pedig DXN kávékat fogyasztottam, melyek szintén tartalmaznak ganodermát.
Napi minimum 3 l szénsavmentes, lehetőleg tisztított víz fogyasztása.
Az itt leírtak az Én esetemben működtek és nem garantálják, hogy minden esetben és mindenkinél működni fognak. A táplálékkiegészítők és az itt megemlített élelmiszerek nem pótolják az orvosi kezelést, de hozzájárulnak a kiegyensúlyozott étrendhez adott személy esetében.
A hatályos magyar jogszabály szerint nyilvánosan nem lehet semmiféle adagolást megjelentetni.
Ezért minden eseten javasolt személyes megbeszélés.

Ha bárkinek tudok segíteni, nagyon szívesen átadom a tapasztalataimat.

Szeretettel:
Zsuzsa
zsuzsakave@gmail.com
+36 30 336 8249

Comments are closed.