Lőrinczné Táborfi Julianna

Dietetikusi /OE-EÜF-DSZ,1984/, egészségügyi menedzseri /SE-EFK-EÜMSZ,2000/ és marketingkommunikációs szakemberi /SKI-MKSZ,2002/ végzettséggel rendelkezem.

Nevemhez kötődik az
• ETE az EGÉSZSÉG=ÉRTÉK! /2013/, majd a Kezünkben a jövő! – a hazai bio élelmiszerek helye a társadalmi étkeztetésben /2015/ országos projekt ötlete, szervezése és megvalósítása, melynek célja az onkológiai centrumokban a betegek élelmezésének és az egészségügyi intézmények büféinek ellátása a hazai organikus élelmiszerekkel,
• az EGÉSZSÉGES Táplálkozásért Egyesület megalapítása /1995./ és szakmai tevékenységének irányítása,
• a hazai bio élelmiszereket elsőként vezettem be és alkalmaztam a közétkeztetésben a az Országos Onkológiai Intézetben és szerveztem e témában üzletember találkozót /2006/ az illetékes minisztériumok munkatársainak, közétkeztető cégek vezetőinek, szakembereknek és újságíróknak.
• a Bátor Tábor Alapítvány élelmezési rendszerének kialakítása, megszervezése,
• szerzője vagyok a Bátor Tábor Alapítvány által megjelentetett BÁTOR TÁL – ÉTEL ÉS ÉLET A BÁTOR TÁBORBAN /2012/, BÁTOR TÁL – KÖNYV AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSÉRT /2010/ és a BÁTOR TÁL – EGÉSZSÉGES ÉTELEK „BÁTOROK” SZÁMÁRA /2009/ című könyveknek, kiadványoknak,
• a Közétkeztetők Országos Szövetségének munkáját alelnökként 2008-tól segítem, közétkeztetéssel kapcsolatos szakmai képzések és konferenciák szervezésével, és előadások tartásával foglalkozom,
• részt vettem a Közétkeztetési rendelet tervezet előkészítésében, kidolgozásában, az általános iskolások étkezési szokásait célzó Startolj Reggelivel! /2010./ egészségnevelési program összeállításában, koordinálásában, előadások tartásában,
• az első Dietetikai Szolgálatot megszervezése Magyarországon /1986./, amely magába foglalta a dietetikai rendszer kialakítását, az egységes diétás rendszer alkalmazását, az ambuláns- és osztályos táplálkozási tanácsadás megszervezését, számítástechnikai működtetését és kiadványok írását egyaránt.

Rendszeresen foglalkozom
• Konferenciák, szakmai képzések, dietetikai, táplálkozási és közétkeztetési akkreditált programok összeállításával, szervezésével,
• életmód-táborok létrehozásával és főzőtanfolyamok tematikájának összeállításával, vezetésével,
• könyvbemutatók, sajtótájékoztatók szervezésével és rendezésével,
• előadások /60/ tartásával az egészséges- és diétás táplálkozás témakörében iskolákban, szakmai fórumokon és civil szervezetek rendezvényein,
• A teljesértékű táplálkozás jegyében megvalósuló nemzetközi-, országos- és szakmai rendezvényeken fogadások lebonyolításával.
• A fentiek szellemében vállalom egyénre szabott étrendek összeállítását.

Az eddig megszerzett tapasztalataim, szakmai és civil kapcsolataim, továbbá elkötelezettségem a biotermelők és termékek iránt, valamint a többéves egészségfejlesztés területén végzett gyakorlatom és a professzionális szervezőképességem meghatározzák és keretbe foglalják azt a magas minőségű munkát, melynek megvalósításával és képviseletével hozzájárulhatok a a gyógyulni vagy egészséges táplálkozást elsajátítani vágyók támogatásához.

Lőrinczné Táborfi Julianna
dietetikus, egészségügyi szakmenedzser

Bejelentkezés: +36 20 9459 131
ltj.ete@gmail.com
www.etelife.eu