Salamon Adrienn

A 2009-es év életem egyik legnagyobb fordulatát és változását hozta el számomra. Negyedik stádiumú endometriózist diagnosztizáltak nálam, ami valóságos lavinát indított el, szerencsére a szó pozitív értelmében.

Az endometriózissal való együttélés és küzdelem sokszor bizony egyáltalán nem könnyű a mindennapokban. A kezdeti, „mindent tudni szeretnék a betegségről”korszak után jön a felismerés, hogy miről is szól valójában az endometriózis kihívás… Ekkor következik csak az igazán nehéz út. Az élet ugyanis egymás után hozza a feladatokat és az akadályokat, arra sarkalva, hogy folyamatosan változzak és fejlődjek.

Az én esetemben mindez azt jelentette, hogy egyszer csak ott maradtam „magammal” és nem volt több kibúvó. Fel kellett vállalnom magamat, a vágyaimat, az álmaimat, a nehézségeket, a dühöt, egyszóval mindent. Ismerős a szituáció?

Pontosan ismerem az endometriózis által kijelölt út bugyrait, az emelkedőket és a lejtőket is. Ezen az úton haladok több mint öt éve, és őszintén mondom, hogy megszerettem ezt az utat minden nehézségével és szépségével együtt. A benne rejlő és kihagyhatatlan, pontosabban meg nem úszható szakaszokat, a tanulást, a fejlődést, a küzdelmeket, a fordulatokat, az állandó változást.

Az endometriózis kellett ahhoz, hogy ma úgy érezzem, lassan megérkezem, a helyemre kerülök.

Szeretek és szeretnek. Támogatnak és támogatok. Adok és kapok. Együtt minden könnyebb!

Az elmúlt évek tapasztalataival, és az elmúlt években elsajátított gyakorlattal várom az érdeklődőket:
– konzultáció – útbaigazítás
– előadások tartása, szervezése női egészségért témában
– shiatsu alapkezelés
– makrobiotikus alapú (nem gyógyító!) főzőtanfolyamok, vacsorák

Érdeklődés és további részletek:

Salamon Adrienn

+36 30 2172 444
adrienn@s-h-e.hu
www.s-h-e.hu